Program podrške zaposlenika

05 veljače 2021
United nations covid 19 response I Kyho O8gi SA unsplash

Program je namijenjen zaposlenicima organizacija, a cilj dati zaposlenicima profesionalnu podršku u trenucima krize, pomoć pri savladavanju povećanih zahtjeva posla te drugih situacija u kojima zaposlenici mogu zatrebati coaching, psihološku i/li psihoterapijsku podršku.

Nastavi čitati »

Nasuprot meni

03 veljače 2021
United nations covid 19 response g4z85 Zc Zq I unsplash

Tko je taj koji je nasuprot, koja je njegova različitost. U različitosti iskustva postoji preduvjet razmjene, a samim time i učenje.

Nastavi čitati »

Svjesna sam, dakle jesam

13 listopada 2020
Sutirta budiman2

Terapeut ulazi u prostoriju zajedno s klijentom, korača s njime, prati ga u njegovom doživljaju sebe i okoline, ali i kako on ulazi u kontakt sa sobom i okolinom, a zatim reflektira to klijentu. Generalno govoreći on to čini s pažnjom i interesom da usmjeri klijenta na ono što je nesvjesno.

Nastavi čitati »

Snaga majčinstva u organizacijskom okruženju

16 lipnja 2020
Xavier mouton photographie 744396 unsplash

Svako iskustvo trudnoće i priprema na majčinstvo podjednako je važno i ne postoji iskustvo koje je jednako nekom drugom. Ulogama koje su dio našeg života pridružuje se jedna nova, uloga majke i roditelja, no ono što je dodatan izazov je kako uskladiti da uloge koje se nužno preklapaju funkcioniraju i ne postanu dodatno opterećenje, u već i tako izazovnom razdoblju za svakog roditelja, a pogotovo za majke.

Nastavi čitati »

Gospodin COVID 19 i ja ispred ogledala

23 travnja 2020
Inga gezalian Wnler kasvc unsplash

I dok je tako g. COVID-19 prisutan u našem društvu, spustimo se nakratko u naše primarno gnijezdo u kojem obitavamo, a ono odjednom nije tako udobno, iz nekih kutova postaje i neprepoznatljivo. Nasred tog istog gnijezda stoji samo ogledalo.

Nastavi čitati »

Nepredvidljiva lica 4. industrijske revolucije

31 kolovoza 2018
AI3

Zadatak 4. industrijske revolucije je povezivanje, umrežavanje, razmjena, optimiziranje, no otvara se niz pitanja u skladu s time. Nije li nas tehnologija nadvladala u odnosu na naše sposobnosti po kojima smo ono što jesmo, ljudi. Ne izmiče li nam cijela priča van kontrole?

Nastavi čitati »

Ovo su vaše dubine

10 travnja 2018
Willian justen de vasconcellos 502410

Ovisno o vašem dahu, predanosti, želji, ovisi i vaš uron. Kompletnost, ujedinjenje i promjenu ćete postići integracijom svih razina i nitko bolje od vas neće znati granice i mogućnosti jer to su vaše dubine, vaša mora i oceani, vi se u njima snalazite i poznajete ih bolje nego će ih itko ikada poznavati.

Nastavi čitati »

Ivana Peršin - sistemski gestalt coach, edukant Gestalt psihoterapije

E: pershin8@gmail.com

Adresa: Mandaličina 19, Zagreb